Unit4 Bedrijfssoftware

Verrassend slimme oplossingen voor accountants en ondernemers

Wij dragen graag ons steentje bij!

Kredietaanvragen

Het bedrijfsleven wordt per direct gestut met de uitbreiding van kredietmogelijkheden voor het MKB. Om ervoor te zorgen dat de steunpakketten ondernemers snel genoeg bereiken, versoepelen banken de regels voor ondernemers om kredieten te verruimen en/ of te verlenen. Wij begrijpen dat jij jouw ondernemer wil helpen met een snelle afwikkeling van een kredietaanvraag. De bankenrapportagesoftware van Unit4 Bedrijfssoftware helpt jou hiermee.

Communicatie

Het persoonlijke contact vindt momenteel meer online dan fysiek plaats. Wij weten dat de communicatie tussen jouw kantoor en de ondernemer de basis is voor een goede samenwerking met ondernemers. De communicatiemodule (zie filmpje hieronder) stelt je veel beter in staat om online met je ondernemer te communiceren. Het is bijvoorbeeld met deze module mogelijk het proces rondom de VIA te automatiseren. Je hebt  dan de VIA-brief die waarschijnlijk bij jou op kantoor ligt terwijl jij thuiswerkt, niet meer nodig. Daarnaast kun je op een gemakkelijke manier een inzichtelijke presentatie van de aangiftes en jaarrekeningen online delen met je ondernemer welke je vervolgens online kunt bespreken, zodat je ook op afstand je ondernemers optimaal kunt blijven bedienen.

 

Ben je nog geen Unit4 Fiscaal Gemak klant, hier vind je meer informatie.

 

Om jouw klanten de best mogelijke ondersteuning te geven, denken wij met jou mee en bieden de bankenrapportage (voor kredietaanvragen) en de communicatiemodule (ultieme online samenwerking) tot augustus kosteloos aan. Dit kan tot en met 15 april aangevraagd worden. Pas vanaf augustus 2020 betaal je het reguliere maandbedrag.

Dit initiatief liep tot woensdag 15 april 2020. Kijk op onze reguliere website voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

Copyrights © 2020 All Rights Reserved Unit4 Bedrijfssoftware.